Harrington Grove Residence

Not just a home, but a striking architectural design, created by using contemporary, modern, and minimalistic styling that incorporates generous natural lighting and natural materials.



The overall contemporary style highlighted through the use of clean lines visually creating a direct connection to the exterior of the home. Incorporating an internal courtyard further allows natural light to flood through into the open plan kitchen, living and dining, also creating a connection to the exterior structure.



The kitchen, with the accompanying butler's pantry, prevails as the heart of the home. Clean cut lines and recessed shelving within the island bench helps to enforce the contemporary nature of the house. The feature pendant lighting hung over the dining table, and double-height ceiling helps to emphasise the grand scale of the house.